Nieuws

5 verrassende Belgian Mums- stylings

20/09/2018

Mums zijn in het najaar niet weg te denken uit het straatbeeld. Op ontelbaar veel plaatsen  zie je bolchrysanten die bezoekers gracieus welkom heten aan de voordeur. Maar de tijd dat Mums enkel braafjes onze inkom kleur geven is gelukkig voorbij. Dankzij het eindeloze kleurenpalet en de enorme keuze aan verschillende soorten passen de Belgian Mums op elk terras en in elk interieur. Hieronder enkele ‘out of the box’ ideeën voor je favoriete herfstbloeier.

1. Naast de open haard

Net zoals bij de voordeur kan je je open haard langs beide kanten voorzien van een stijlvolle Belgian Mum. Kies voor een potmaat 17 of 19 zodat de planten zeker goed uitkomen in de ruimte. (Tip: zet de planten niet te dicht zodat ze het niet te warm krijgen

2. In combinatie met andere bloemen

Onze Mums zijn ongetwijfeld kleurrijke oppeppers, maar in het gezelschap van andere bloemen geven ze nog extra kleur aan je interieur. (In dit voorbeeld werden de Belgian Mums gecombineerd met dahlia’s en Japanse kerselaar )

3. Belgian Mums op een rij

De kleinere potmaten zijn zeer geschikt voor het decoreren van tafels en dergelijke. Ga voor twee, drie of meer Mums op een rij om een vrolijk kleuraccent toe te voegen aan je living of eetplaats.

4. Breng de zon in je keuken

Kleine potmaten zijn ook ideaal om wandkasten op te vrolijken. Beslis welke objecten je wil combineren en kies voor een rustig kleurenpalet. Tip: laat wat open ruimtes want alles is zichtbaar. Op die manier blijft je decoratie luchtig en stijlvol.

5.Match kleur voor een power look

Wil je dat je Belgian Mums power uitstralen en opvallen? Decoreer ze dan in een pot die dezelfde kleur heeft als de bloemenzee. Extra kracht verkrijg je door de verschillende kleuren nog eens met elkaar te combineren.