Nieuws

Be Mum, Be More

26/06/2018

‘Be Mum, Be More’, is een slogan met een prachtige ‘promesse’ in zich, gecombineerd met een uitdagende uitnodiging. Namelijk: Belgian Mums daagt jong en oud uit om het beste van zichzelf te maken en de kleurrijke Mums in een leuke sierpot te matchen. Zo ga je te werk:

Niet alleen van een fleurige Belgian Mum word je helemaal vrolijk. Een passende pot die matcht bij je interieur of exterieur zorgt voor dat tikkeltje meer. Wanneer je je favoriete MUM kleur hebt gevonden, kan de zoektocht naar een geschikte pot beginnen.

Eerst en vooral maak je een keuze of je je bolplant binnen of buiten een plaatsje zal geven. Outdoor en indoor potten zijn vanzelfsprekend niet hetzelfde. Potten die geschikt zijn om meer sfeer te brengen op je terras zijn iets steviger omdat ze tegen weer en wind moeten bestand zijn. Indoor potten zijn over het algemeen in een uitgebreid kleurenpallet verkrijgbaar.

Daarna kan het creatieve werk beginnen. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies voor een gekleurde bloempot als je je nieuwe woonaccessoire in de spotlight wil zitten. Wil je dat het één wordt met het geheel kan je beter voor neutrale kleuren kiezen. Ook met de vorm van de pot kan je naar hartenlust experimenteren. Je kan kiezen voor een exemplaar met bolle wanden, maar ook vierkante bloempotten zijn zeker een optie. De natuurlijke bolvorm van de Belgian Mums zorgt voor een elegant contrast met de vierkante vorm van dergelijke sierpotten. Ook rieten manden zijn geschikt voor het decoreren van je Mum.

Tip: kies een hoge pot zodat enkel de bolvorm zichtbaar is. Zo komen de MUMS helemaal tot hun recht.

Deel je eigen combinatie op social media met de hashtag: #belgianmums