Nieuws

Belgian Mums trending op Instagram.

04/11/2019

Gespot op Instagram: de flowerpower van Belgian Mums. De kleurrijke bolchrysanten werden opgepikt door enkele Belgische en Nederlandse influencers en werden uitgebreid gefotografeerd en gepost op de inspirerende photowall. Mis deze trend niet!

De bontgekleurde planten zijn helemaal instaproof en zijn met uitzondering van blauw in alle kleuren te verkrijgen. Ze worden door de influencers gebruikt om eettafels te decoreren, woonkamers op te fleuren of om de nazomer op het balkon te brengen. Het ziet er niet alleen leuk uit. Je hebt er bovendien geen echte groene vingers voor nodig.  In ruil voor een slokje water om de twee dagen zullen deze bolvormige najaarsplanten je op een kleurrijke manier bedanken. Ga naar onze vernieuwde website www.belgianmums.be voor tips en tricks om optimaal van de Belgian Mum te genieten.

Zelf een Belgian Mum gekocht en helemaal enthousiast over hoe de bloemen je terras, balkon, woonkamer,… opfleuren. Deel je foto en vermeld @belgian_mums of gebruik de hashtag #belgianmums.