Nieuws

Een kleurrijke plant voor elk terras

20/10/2020

Ben jij een bewoner van een appartement? Dan heb je waarschijnlijk geen grote tuin ter beschikking. Maar dit wil niet zeggen dat je daarom geen fan kan zijn van bloemen en planten. Onze Mum Flowers zijn ook ideaal om kleinere ruimtes zoals terras of balkon op te fleuren. De Mums zijn beschikbaar in verschillende formaten waardoor iedereen een gepast exemplaar kan vinden voor zijn/haar buitenruimte.

Met een bloemetje erbij, wordt het leven altijd een stuk gezelliger. Ook je bescheiden terras of balkon wordt een gezellige oase dankzij een portie groen. Ook al heb je maar enkele vierkante meters ter beschikking. Dankzij de verschillende maten waarin de Mum Flowers beschikbaar zijn, past er een bonte bol op elk terras. Ook op dat van jou!

Om je balkon of terras op te vrolijken met Mum Flowers zijn er tal van mogelijkheden. Hieronder vind je enkele opties.

Op de grond

Een eerste manier om planten aan je balkon toe te voegen is op de grond. Indien de beschikbare oppervlakte het toelaat, kan je verschillende potmaten combineren. Ook verschillende kleurtjes zorgen voor extra sfeer.

In bloembakken.

Indien je balkon eerder bescheiden is, is het interessant om in de hoogte te werken. Hiervoor kan je enkele leuke bloembakken aanschaffen die je aan de balustrade kan hangen.

Aan de muur

Wanneer je weinig plaats hebt om potten te zetten, kan je verticaal tuinieren. Zo maak je optimaal gebruik van gevels en muren. Een dergelijke constructie kan je zelf maken of kan je kopen in de winkel.

Bijzettafeltje

Je kan een leuke eye-catcher toevoegen aan je balkon door kleine bijzettafeltjes toe te voegen aan je decor. Deze kan je gebruiken om je bonte bol in de spotlight te zetten.

Indien je de ruimte hebt kan je ook meerdere opties combineren voor een extra speels effect.

Tip: Kies zware potten en zorg ervoor dat je bloembakken goed vasthangen zodat de wind je gezellige oase niet weg blaast.

Een extra voordeel is dat ook je interieur een fleurige boost krijgt door het kleur op je terras. Wanneer je van binnen naar buiten kijkt, krijg je ongetwijfeld een smile op je gezicht van het mooie uitzicht.