Nieuws

Het perfecte cadeau voor … jezelf!

10/08/2020

Iemand anders in de bloemetjes zetten doen we vaak, maar onszelf in de bloemetjes zetten vergeten we al sneller. Koop daarom nu een Mum en verleng je zomergevoel. In ruil voor een slokje water om de twee dagen zullen deze bolvormige najaarsplanten je op een kleurrijke manier bedanken.

Voor de kleinste gelegenheid snellen we naar de bloemenwinkel om iemand anders in de bloemetjes te zetten. Toch hebben we er meer moeite mee om een bloemetje voor onszelf te kopen. Spijtig, want het is een vrij goedkope manier om jezelf blij te maken. Een Mum Flowers plantje is daarvoor perfect. Naast een leuk kleuraccent brengen de mums een vrolijke sfeer in je interieur of op je terras.

Heb je een Mum in je kar gezet en ben je helemaal blij? Volg dan de volgende instructies en wordt nog gelukkiger:

  • Kies een mooie bloempot uit

Denk hierbij na of je de mum buiten of binnen zal zetten. Potten voor buiten bestaan uit een ander materiaal dan de potten voor binnen. Kies een leuke kleur en hou rekening met de grootte van de plant.

  • Decoreer je huis/terras

Ga aan de slag: neem de tijd om uit te zoeken waar je Mum helemaal tot zijn recht komt. De keuken, woonkamer en hal zijn maar enkele opties. Ook op het terras of balkon voelen de mums zich helemaal thuis.

  • Geniet
mumflowers

In ruil voor een slokje water om de twee dagen zullen deze bolvormige najaarsplanten je op een kleurrijke manier bedanken. Lees hier hoe je optimaal van je Mum geniet.