Nieuws

Hippe kleurcombinaties met Mum Flowers

27/06/2022

Wil jij een vrolijke kleurcombo in je tuin? Combineer dan verschillende soorten roze met oranje. Deze kleuren passen zo goed bij elkaar. Wij zijn helemaal fan. Oranje is een zeer aanwezige kleur. Door deze te combineren met het speelse karakter van de roze planten krijg je een perfect evenwicht. Deze kleurcombinatie is trouwens perfect om het zomergevoel nog iets langer vast te houden.

Wil jij een harmonieus geheel? Kies dan Mum Flowers in een fleurig roze en krachtig rood. Met deze warme kleurencombinatie maak je het zeker gezellig op je terras.

Hou je van de bohemian stijl? Combineer dan gele en oranje Mums met paarse Mum Flowers. Het geel en oranje zijn kleuren die mooi bij elkaar passen en meteen laten denken aan zonnige dagen. Ze zorgen voor een levendige atmosfeer. Door paars toe te voegen aan deze kleurcombinatie maak je het geheel iets gedurfder. Wij zijn alvast fan!

Belgian mums, chrysanten

Haal de herfst in je tuin met herfstkleuren zoals oranje en rood. Door deze twee kleuren te combineren krijg je het perfecte najaarsgevoel.

Een iets minder voor de hand liggende kleurcombinatie is geel met roze. Mensen hebben vaak de neiging om roze te gaan combineren met rood of paars omdat die tinten in dezelfde lijn liggen. Maar door het contrast met geel, creëer je net een heel leuk accent. Ook deze combinatie is perfect voor mensen die de zomer nog niet helemaal willen loslaten.

belgian mums, chrysanten

Wil je je kleurcombinaties iets interessanter maken? Voeg dan geel toe. Welke combinatie je ook verkiest. Met een vleugje geel erbij wordt het geheel meteen een stuk speelser.

Geen plaats om meerdere Mum Flowers op je terras te zetten maar wel grote fan van kleurcombinaties? Ga dan voor een trio. Dit zijn Mum Flowers die 3 kleuren in 1 pot combineren. Zo heb je toch 3 fleurige kleuren en neem je geen extra ruimte in.