Nieuws

Indian Summer Party: 4 tips voor de styling

20/09/2019

Ga voor natuur

Een indian summer feestje houd je vanzelfsprekend buiten. Dit kan in de tuin, op het strand, in het bos,… Elke locatie kan omgetoverd worden in een party locatie. Tafels en stoelen hoeven helemaal niet hetzelfde zijn. Ga voor een bepaalde stijl en de verschillende items vormen vanzelf een geheel. De decoratie stopt niet bij de tafel. Spaar plaats op tafel uit door de ruimte rondom de tafel te decoreren. De kleurenexplosies van de Belgian Mums kunnen makkelijk naast de tafel worden neergezet en zorgen meteen voor een leuke eye-catcher wanneer je gasten aankomen. Werk het geheel af met lampjes of lampionnetjes.

De kracht van drie

Maak je tafeldecoratie af met kleurrijke Mums die in leuke potjes op tafel worden uitgestald. Kies voor verschillende kleurtjes bij elkaar. Ga voor oneven aantal plantjes (bij voorkeur 3). Interieurdesigners noemen het niet voor niets de ‘kracht van drie’. Kies ook voor de potjes verschillende kleurtjes. En voila, in 1-2-3 heb je een stijlvolle tafel.

belgian mums, chrysanten

Aan tafel!

Na het aperitief is het tijd om aan tafel te gaan. Kies hier geen stijf gedekte tafel, maar ga voor een lange tafel. Het servies hoeft helemaal niet bij elkaar te passen. Kies kleurrijke items die een leuk en nonchalant geheel vormen. Presenteer je eten op houten planken of fleurige schalen zodat je gasten kunnen opscheppen waar ze zin in hebben. Heerlijk genieten terwijl je gezellig bijpraat. TIP: Zorg ervoor dat de kleur van de lekkernijen een contrast vormt met de kleur van het kommetje. Op die manier weten je gasten niet wat ze het eerst moeten proeven.

belgian mums, chrysanten

It’s all about the privacy.

Creëer een cosy corner waar je vrienden zich even kunnen afzonderen voor een goed gesprek. Dit hoeft niet speciaal te zijn. Gewoon twee strandstoelen kunnen voldoende zijn. Indien je het helemaal gezellig wil maken, kan je een groot laken op de grond leggen en dit volgooien met een heleboel kussens. Zet er wat Belgian Mums rond en je hebt meteen een cosy plaatsje voor een leuke babbel.  

belgian mums, chrysanten