Nieuws

Leuke plekjes @home om je mums te plaatsen

20/09/2021

Met de wisseling van het seizoen is het weer tijd voor kleurrijke bolchrysanten. Deze fleurige planten zijn beschikbaar in een oneindig kleurenpallet en geven een opfrisser aan elk grauw hoekje in de tuin. Niets heeft de herfst meer kleur dan deze vrolijke Mum Flowers. Bekijk hier de beste plaatsjes om je Mums te plaatsen.

Aan de voordeur:

Wie zegt dat je een tuin nodig hebt om te kunnen genieten van sfeervolle herfstbloeiers. Omring je voordeur met je favoriete Mum Flowers planten. Zo kom je altijd in een kleurrijke omgeving thuis. Het is bovendien ook een warm welkom voor je gasten die op bezoek komen. Zo maak je ongetwijfeld een verpletterende eerste indruk.

Op vensterbank:

Wil je graag een kleurrijke vensterbank met niet te veel zorgen? Dan zijn de Mum Flowers planten ideaal. Ze zijn echte zonnekloppers en niet zo veeleisend. Ze kunnen ook wel wat droogte verdragen (op voorwaarde dat de kluit niet helemaal uitgedroogd is). Een vensterbank die een beetje beschut is van wind en regen is daarom de ideale plaats voor de fleurige mums. Combineer enkele kleine potmaatjes naast elkaar in een vensterbank of ga meteen voor een jardiniere.

Op terras:

Haal de nazomer in je tuin of op je terras met enkele Mum Flowers planten. Maak combinaties met verschillende maten en verschillende kleuren voor een creatieve compositie. Mag het iets soberder? Ga dan voor planten in dezelfde kleur.

Belgian mums, chrysanten