Nieuws

Mum is de naam…

30/03/2018

Vanaf juli tot eind oktober zijn de Belgian Mums in elk tuincenter te vinden. Maar waar komt de naam vandaan en waarvoor staat het eigenlijk? Dat lees je hier!

Gediflora biedt al jaar en dag unieke rassen en families bolchrysanten aan onder de merknaam Belgian Mums. ‘Mum’ de afkorting van het Engelse chrysanthemum (= chrysant), is onder andere een internationale benaming voor de rijkbloeiende typische bolchrysant. ‘Belgian’ verwijst dan weer naar de Belgische roots van het moederbedrijf Gediflora*.

De Belgian Mums zijn een lifestyleproduct waarmee wordt ingespeeld op de behoefte aan natuur, sfeer, en beleving. In 2018 mag het allemaal net iets kleurrijker, meer trendy en hip zijn. De bontgekleurde Belgian Mums passen helemaal in dit tijdsbeeld. Ze zijn uitermate geschikt voor het decoreren van tuin en terras zodat je met volle teugen kan genieten van een zalige indian summer. Daarnaast hebben de Belgian Mums het in de living, keuken, bureau,… ook uitermate naar hun zin. De mogelijkheden zijn oneindig. Kortom Be Mum, Be More!

*Gediflora is een business-to-business wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten en levert stekjes aan kwekers over de hele wereld (www.gediflora.be)