Nieuws

Mums in verschillende interieurs

01/09/2021

Bloemen en planten zijn populairder dan ooit te voren. Ze geven een persoonlijke touch en zorgen meteen voor sfeer en gezelligheid. Wij tonen jullie graag dat onze Mum Flowers in elk interieur tot zijn recht komen.

Urban jungle

Ben jij een echte plantlover en hou je van de urban jungle hype? Dan ben je helemaal mee met de interieur trend van het moment. Combineer de fleurig Mum Flowers met de andere kamerplanten en geef deze gezellige woontrend een kleurrijke boost. De Mum Flowers zijn beschikbaar in verschillende formaten waardoor je op een speelse manier fleurige accenten kan creëren.

Strak en modern

Een strak en modern interieur bestaat vaak uit minimalistische kleuren. Een dergelijk decor is dan ook het ideale interieur voor onze Mum Flowers. Kies een contrasterende kleur om een fleurig accent toe te voegen aan je leefruimte. De ronde vorm van de Mum Flowers springt in deze interieurs ook meteen in het oog aangezien deze in schel contrast staat met de rechte lijnen van de inrichting.

Klein maar fijn

Ook als je klein woont kan je het maximale uit je interieur halen door de juiste decoratie te voorzien. Essentieel bij het decoreren van een kleine ruimte is om niet te kiezen voor grote elementen. Voor deze interieurs zijn onze kleinste formaten Mum Flowers uitermate geschikt. Combineer verschillende kleurtjes voor een speels accentje.

Stijlvol landelijk

Wie aan landelijke interieurs denkt, ziet meteen een open haard en een stoffen zetel voor zich. Deze stijl staat dan ook bekend voor het brengen van rust en sfeer. Aangezien in landelijke ruimtes vaak wordt gekozen voor lichte kleuren is het hier dan ook aangeraden om de kleur van je Mum Flowers goed te kiezen. Een witte Mum Flowers plant zal je styling het meest versterken . Ook stijlvol rood is een optie als je wil dat je planten eerder opvallen in je woonkamer. Hippere kleuren zoals roze en paars komen in deze ruimtes iets minder tot hun recht

Kortom, de Mum Flowers voelen zich in elke interieurstijl helemaal op zijn plaats. Meer nog de opvallende kleuren zorgen voor extra sfeer en gezelligheid. Kies je favoriete kleur en geef de plant een plaatsje in je interieur. In ruil voor een slokje water om de 2 dagen, krijg je een heleboel fleurige Mum-love terug.