Nieuws

Revival van de chrysant

30/10/2018

De zomer van 2018 was ongetwijfeld warm en zwoel. Dat valt niet te ontkennen. Maar ook de nazomer, of om het iets hipper te zeggen: indian summer, was zalig. Met als gevolg dat de herfst iets langer op zich liet wachten dan andere jaren. Hierdoor konden we dan weer langer genieten van ons terras met kleurrijke najaarsplanten.

Om een jongere generatie weer helemaal flowerproof te maken nodigden we in oktober drie Belgische bloggers uit voor een rondleiding en shoot op ons chrysantenveld bij Gediflora in Oostnieuwkerke. Er is veel te schrijven over planten, maar najaarsplanten brengen net dat tikkeltje extra sfeer met zich mee.

Zoë van de blog Zolea kwam langs met haar eigen Mum om de Belgian Mums in volle glorie te bewonderen. Ze stond versteld van de vele soorten en kleuren van de bloeiende bolchrysanten. Marlies van de blog Sips&trips koos drie –toepasselijk- Belgische outfits om te fotograferen in het bontgekleurde bloemenveld. Laura van de blog Essential Honesty kwam langs met haar 4 maanden oude dochtertje. Samen poseerden ze tussen de fleurige mums. Deze drie dames zijn alvast overtuigd dat chrysanten niet saai zijn en zeker een plaatsje verdienen in huis of op het terras.

De revival van de chrysant is begonnen en deze drie dames zaten op de eerste rij.

Instagram:
@zoe_zolea
@marliesneerinck
@xlauratjj