Nieuws

Trends voor 2020

13/05/2020

Groot, groter, grootst

Anno 2020, mag het al eens iets meer zijn. Grote planten worden de eye-catchers van je interieur en buitenruimte. Buiten kunnen extra grote exemplaren de show stelen. Binnen is een kleiner potmaatje aangeraden om de boel op te fleuren.

Groen

De groene kleur is terug van weggeweest. We komen de kleur tegen in meubels, kledij, op gordijnen en ook in de platenwereld. Gelukkig bestaat er ook een groene Belgian Mum, de Primo Pistache. De frisse kleur zorgt ervoor dat je ruimte helemaal wordt opgefleurd. Bovendien leeft de Primo Pistache in combinatie met andere kleuren helemaal op!

Natuurlijke look

Niet alles hoeft er perfect uit te zien. Bovendien kan je met de Belgian Mums een heleboel bijtjes en vlinders aantrekken. Deze beestjes zijn namelijk verzot op het stuifmeel van de kleurrijke mums.

Onverwachte kleurcombinaties

Het is erg rustgevend om je planten per kleurcategorie te decoreren. Maar de Belgian Mums worden pas echt de sterren van je interieur/terras als je verschillende onverwachte kleuren met elkaar combineert. Combineer paars, roze en oranje mums met elkaar voor een frisse look. Ga nog een stapje verder door ook bij je potten te kiezen voor een opvallende kleur.

belgian mums, chrysanten

Duurzaamheid

Naast het gebruiken van duurzame potgrond zoals houtvezel en compost kan je ook op een duurzame manier omgaan met de decoratie van je Belgian Mum. In plaats van een nieuwe bloempot te kopen kan je op een creatieve manier aan de slag gaan en voorwerpen een tweede leven geven. Denk hierbij aan een oude kist, gieter, melkkit, bassin, oude kast, haspel. Er zijn oneindig veel creatieve mogelijkheden.