Nieuws

Maak van jouw terras de ‘place to be’ dankzij de kleurrijke Mum Flowers

23/09/2022

De zomer zit er helaas op, maar dat betekent niet dat we geen gezellige namiddagen meer kunnen doorbrengen op ons terras. Maar alleen is ook maar alleen. Onze kleurrijke Mum Flowers houden je met veel plezier gezelschap tijdens de prachtige nazomer dagen die ons ongetwijfeld te wachten staan.

Kleurrijke dinner decoratie

Een stralende nazomer? Dat betekent gezellige etentjes met vrienden en familie om te praten over de fantastische zomeractiviteiten die jullie gedaan hebben. Organiseer jij een barbecue in de tuin? Dan steel je met deze tafeldecoratie zeker de show.

Een etentje in de tuin vraagt om kleur. Combineer verschillende soorten en kleuren Mum Flowers in verschillende potten en decoreer beide uiteinden van je tafel. Hou je decor in balans door te kiezen voor een neutraal tafelkleed.

Belgian mums, chrysanten

Fleurig gezelschap

Heb je een zithoek in de tuin? Decoreer deze dan met  onze fleurige Mums. Zo creëer je in een mum van tijd een gezellige hoek waar je in een rustgevend decor een praatje kan doen. Geen fancy lounge in je tuin? Geen nood. Met enkele strandstoelen in felle kleurtjes kan je ook een heel gezellige zithoek creëren. Verdeel je Mums tussen de strandstoelen zodat iedereen omgeven is door de fleurige magie van onze Mum Flowers.

belgian mums, chrysanten

Rustgevend en opbeurend.

Groen maakt je blij. Stel je even voor dat je gaat wandelen in het bos. Niets is meer ontspannend dan even buiten te zijn in de natuur. En dan kan je natuurlijk niet anders dan in je tuin ook wat groen te integreren.

belgian mums, chrysanten

Tip: Zet je planten in het zicht van een raam. Zo heb je als je binnen zit ook genot van je kleurrijke herfstbloeiers.