Story
Story

Mum Flowers

Laat je charmeren door de intense kleurenpracht van de Mum Flowers. Een ware kleurexplosie die jong en oud kan bekoren. Energiek en bruisend. Een plezier om te geven en om te krijgen. Want je creëert in een mum van tijd een sfeervolle omgeving waar je fier op bent.

Mum Flowers, de aanstekelijke glimlach in je huis, tuin of terras. Voor wie gewoon wil genieten of bewust wil beleven. Voor wie goesting heeft naar dat tikkeltje méér. Naar gezelligheid in het leven. Met Mum Flowers heb je goud in handen.

Deze sterke kleurrijke plant dankt zijn succes aan de gouden genetica van Gediflora en de expertise van de Mum Flowers kweker. We schenken je de mooiste beleving: lang genieten van een overvloed aan bloemen en easy-peasy. Een hoog gebruiksgemak ook voor zij zonder groene vingers. Zorgeloos genieten. Da’s dubbel plezier!

xQDXy-iM1bA

Gouden genetica

Het merk Mum Flowers ontstond als consumentenmerk van Gediflora. Dit is een business-to-business wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten en levert stekjes aan kwekers over de hele wereld.

Het ruime assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de merknaam Mum Flowers. ‘Mum’ de afkorting van het Engelse chrysanthemum, is onder andere een internationale benaming voor de rijkbloeiende Belgische bolchrysant.

Topkwaliteit

Gediflora selecteert onafgebroken op verschillende belangrijke eigenschappen zoals kleur, vorm, bloemgrootte en vooral houdbaarheid. Zodat jij zo lang mogelijk van je Belgian Mum kunt genieten.”

In ruil voor wat Mum love en vertroetelingen geniet je zeker 6 weken lang van de bontgekleurde bloei van je Mum plant. Kortom: een Belgian Mum staat voor gouden genetica en top kwaliteit!

MUM Inspiration