Nieuws

Schep sfeer en kleur van terras tot voordeur

07/09/2020

Vanaf september vullen de tuincentra en bloemenwinkels zich met kleurrijke MUM Flowers. Wanneer veel bloeiende planten hun beste tijd hebben gehad is het aan de potchrysanten om het beste van zichzelf te geven. Hieronder enkele ideetjes om de Mum Flowers in je huis te integreren.

Een warm welkom aan de voordeur

De inkom van een woning schept een eerste indruk en vertelt meteen een heleboel over het huis en zijn bewoners. Het is belangrijk om bij je aankleding zaken te kiezen die jouw persoonlijkheid weergeven en waardoor je bezoekers zich welkom voelen.

Kies een grotere bolchrysant in een mooie pot of ga voor meerdere MUM Flowers in verschillende potmaten. De planten hoeven ook zeker niet allemaal in dezelfde kleur te zijn. Het is net leuk om kleurtjes te kiezen die bij elkaar passen (vb: roze, oranje, paars). Je schept nog meer effect door de MUM Flowers op verschillende hoogtes te plaatsen. Gebruik bijvoorbeeld een klein tafeltje of krukje indien de inkomruimte dit toelaat.

Sfeer en gezelligheid op het terras

Ook op het terras zijn er oneindig veel mogelijkheden voor de fleurige MUM Flowers. Ook hier kan je verschillende formaten en kleuren met elkaar combineren voor een sfeervol beeld. Ook op de vensterbank kun je de zomerbloeiers vervangen door potchrysanten. Hiervoor gebruik je het best potmaat 15 of kleiner. Voorzie hiervoor enkele mums, afhankelijk van de breedte van je bloembak, in dezelfde kleur. Op je vensterbank wil je geen kleurboek creëren.

Fleurige sfeer in huis

De bontgekleurde MUM Flowers zorgen zowel buiten als binnen voor een stevige streep kleur. Potmaat 15 is ideaal om in de keuken of woonkamer te gebruiken. Ook een combinatie van meerdere potjes met potmaat 12 brengen flowerpower op de eettafel. Mix en match naar hartenlust.

We zijn benieuwd naar je styling. Deel jouw foto’s van je MUM Flowers met #mumflowers en tag @mum.flowers