Nieuws

Waarom de chrysant niet ouderwets is!

17/07/2023

Hoe korter de dagen, hoe fleuriger de bolchrysanten stralen. Wanneer de zomerbloeiers het beste van zichzelf gegeven hebben is het de beurt aan de najaarsplanten. De bolchrysanten zijn daar een mooi voorbeeld van. Met hun kleurrijke bloemenpracht zijn ze beschikbaar gedurende de maanden september en oktober. Ze zijn ideaal voor het decoreren van het terras of het onthaal aan de voordeur en ze zijn dus verre van ouderwets.

De Mum Flowers chrysanten zijn ideaal voor het decoreren van je tuintafel. Combineer enkele kleine potjes van dezelfde kleur in een lange coverpot en je hebt de ideale tafeldecoratie voor buiten.  

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan leuke bloempotten. Naast de stenen potten hebben veel tuincentra ook leuke manden waarin je je bolchrysanten kan plaatsen. Combineer je herfstbloeiers met enkele leuke accessoires zoals krukjes, windlicht,… of maak een combinatie met andere najaarsplanten.

Deze gezellige zithoek is helemaal niet ouderwets. Dankzij extremere kleurcombinaties creëer je een speelse look. Mix en match verschillende potten en kleuren van planten naar hartenlust en maak het gezellig met leuke kussentjes en een dekentje.

De Mum Flowers chrysanten zijn ook de ideale kleurbrenger in je groene tuin. Ze brengen sfeer en gezelligheid nadat de zomerplanten zijn uitgebloeid.  Door verschillende kleuren van een gelijkaardige tint zal je ook hier een hipper gevoel krijgen.

We kunnen dus besluiten dat de bolchrysant zeker niet ouderwets is. Als je de Mums op een goeie manier styled kan je zelf een heel hip decor creëren.