Nieuws

Zo breng je de herfst op je terras.

16/10/2023

September is hier. We nemen stilaan afscheid van de zomer en verwelkomen met open armen het gezelligste seizoen van het jaar: de herfst. Wie denkt aan de herfst denkt meteen aan oranje kleuren. We geven je enkele tips hoe je meer herfst brengt op je terras met dank aan Mum Flowers bolchrysanten.

Wie denkt aan de herfst denkt aan de kleur oranje. Daarom zijn de oranje Mum Flowers chrysanten het ideale accessoire om een herfstig gevoel te brengen op je terras. Zoals je ziet zijn er verschillende formaten beschikbaar die je naar hartenlust kan combineren. 

Ook met andere kleuren kan je perfect een najaarsgevoel brengen op je terras. Combineer je chrysanten met houten accessoires voor een gezellige toets. Wat ook heel typisch is voor het najaar zijn pompoenen. Deze bestaan vandaag de dag in alle kleuren en vormen wat het mix & matchen alleen maar leuker maakt.

Naast oranje zijn ook geel en rood typische herfstkleuren. Het leuke is dat ze ook samen heel leuk gecombineerd kunnen worden. Verschillende kleuren mixen geeft een iets speelsere look aan je decor.

Ook stro brengt eerder een najaarsgevoel met zich mee. Het is dan ook een ideale combo met de chrysanten omdat je dankzij de strobalm met verschillende hoogtes kan spelen. Zet een chrysant op de grond en een andere op het stro om een hoogtegevoel te verkrijgen. Daarnaast zijn ook de rietenmanden helemaal top voor een gezellig herfst decor.